9% BTW regeling

Alles over de BTW regeling voor schilderswerkzaamheden

Er zijn verschillende laag btw regelingen

Wist u dat er in totaal 4 laag btw regelingen bestaan ?

Veel consumenten hebben haast gemaakt om hun huis nog te laten schilderen voor 1 juli 2015 om zo gebruik te kunnen maken van de tijdelijke 6% btw regeling op arbeidskosten (op materiaalkosten gold wel het 21% tarief)

Echter gold én geldt voor schilderwerkzaamheden een aparte laag btw-regeling waarbij niet alleen op de arbeidskosten slechts 9 procent btw wordt geheven, maar ook over de materiaalkosten.

Voorwaarde is wel dat het om een woning gaat van minimaal 2 jaar oud. Deze regeling werd van kracht op 15 september 2009.

Dus: Voor schilderwerken geldt een aparte en permanente lage btw-regeling van 9 % in plaats van 21%, zowel op arbeidskosten als op materiaalkosten, dat maakt het wel heel gunstig om uw schilderwerken uit te besteden !

6 procent btw regeling is aantrekkelijk

Regeling 1 : Tijdelijke lage verbouwing/renovatie btw tot 1 juli 2015:

Van 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2015 heeft de overheid een lage btw regeling voor verbouwings- en renovatiewerkzaamheden getroffen ter stimulering van de Bouwsector in verband met de recessie. Deze regeling gold alleen voor arbeidskosten (6%) en niet voor materiaalkosten (21%) en een enorm scala aan werkzaamheden vielen er onder.

Regeling 3 : Permanente regeling voor energiebesparende maatregelen:

Per 15 september 2009 geldt het lage btw-tarief van 6 procent voor het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muur en daken bij woningen ouder dan 2 jaar (alleen voor arbeidsuren)

Regeling 2 : Permanent lage btw regeling schilder en onderhoudswerk:

Er geldt voor schilderwerkzaamheden een aparte laag btw-regeling waarbij niet alleen op de arbeidskosten slechts 9 procent btw wordt geheven, maar ook over de materiaalkosten.

Voorwaarde is wel dat het om een woning gaat van minimaal 2 jaar oud. Deze regeling werd van kracht op 15 september 2009. Maak gebruik van de 9 procent btw regeling schilderwerk !

Regeling 4 : Permanente regeling voor laten plaatsen isolatieglas

Vanaf 1 januari 2014 geldt het lage btw tarief van 6% op arbeidskosten voor het laten plaatsen van alle soorten isolatieglas in woningen.

Vraag nu goedkope schilderoffertes aan voor uw schilderwerken

Vul s.v.p. het formulier volledig in, klik op verzenden en ontvang offertes van goedkope schilders uit uw regio

Fors besparen op schilderskosten ? Vul dan het formulier in (1 minuut werk) en vraag volkomen

gratis en vrijblijvend offertes aan bij de goedkoopste schilders in uw eigen regio.

kleurenwaaier
kleurenwaaier
kleurenwaaier

Betaalbare Vakschilders In Elke Regio In Nederland

Volledig gratis en vrijblijvend tarieven ontvangen van wel 5 goedkope schilders in uw eigen regio.

Heeft u schilderswerk?

 

Bent u zoek naar goede schilders om uw binnen- of buitenschilderwerk uit te voeren? Wilt u echter wel zeker weten dat u niet teveel geld kwijt bent? Dan bent u bij ons op het juiste (web)adres aangekomen!

 

Ruim 300 goedkope vakschilders door geheel Nederland

 

Met ruim 300 aangesloten vakschilders verspreid over geheel Nederland kunt u er zeker van zijn dat er meerdere goedkope schilders ook in uw regio aanwezig zijn.

 

Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor

 

Offertes aanvragen via goedkope-schilders.nl is volledig gratis en vrijblijvend. Met slechts 1 minuut werk bereikt u tot wel 6 schilders in uw eigen regio en ontvangt u snel offertes en informatie. Door goed te vergelijken kunt u tot wel 75% besparen op uw kosten voor schilderswerken besparen.

 

Totaalservice indien gewenst:

 

  • binnen- en buitenschilderwerk
  • zowel gewoon schilderwerk als spuitwerk
  • tevens voorbereidend en herstelwerkzaamheden houtwerk
  • advisering over kleuren en verfsoorten
  • noodzakelijke voorzieningen als steigers, ladders & verlichting

 

Permanente 9% btw regeling

 

 

Maak gebruik van de permanente 9% btw regeling voor woningen van 2 jaar of ouder. Zowel op arbeids- als materiaalkosten betaalt u slechts 9% btw in plaats van 21% btw.

 

 

Ook de Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen.

 

In de consumentengids van april 2015 wordt een onderzoek beschreven dat de consumentenbond onder de kosten van vakmensen heeft gehouden. En wat blijkt ? Sommige vakmensen vragen meer dan het viervoudige (!) dan andere per uur. Zo rekent de goedkoopste schilder € 16 per uur en de duurste € 47 per uur. Een verschil van maar liefst € 33.

 

Tarieven Goedkope Schilders