FAQ : veelgestelde vragen

Op deze pagina kunt u veelgestelde vragen met antwoorden vinden
Hoe zit het met de laag btw regeling ?

Er zijn verschillende laag btw regelingen

Wist u dat er in totaal 4 laag btw regelingen bestaan ?

Veel consumenten hebben haast gemaakt om hun huis nog te laten schilderen voor 1 juli 2015 om zo gebruik te kunnen maken van de tijdelijke 6% btw regeling op arbeidskosten (op materiaalkosten gold wel het 21% tarief)

Echter gold én geldt voor schilderwerkzaamheden een aparte laag btw-regeling waarbij niet alleen op de arbeidskosten slechts 6 procent btw wordt geheven, maar ook over de materiaalkosten.

Voorwaarde is wel dat het om een woning gaat van minimaal 2 jaar oud. Deze regeling werd van kracht op 15 september 2009.

Lees hier meer over de bestaande tijdelijke en permanente BTW-regelingen

Wie zitten er achter deze website ?

Wie zijn wij ?

Goedkope-schilders.nl is een initiatief van Treechicken BV, specialist op het gebied van online informatieverstrekking en vergelijking. Wij werken samen met talloze grote en kleine partners om consumenten te ondersteunen in de keuzes voor – in dit geval – schildersbedrijven. Via deze website kunt u binnen 1 stap meerdere offertes aanvragen bij goedkope schilders direct in uw eigen regio. Na het versturen van het (gratis en vrijblijvende) formulier ontvangt u binnen enkele uren tot werkdagen offertes voor uw specifieke werkzaamheden. De aanbiedingen kunt u op uw gemak vergelijken. Deze service kost niets en u bent tot helemaal niets verplicht, maar kan u wel tot vele honderden euro’s besparen op uw kosten schilderwerk woning.

Meer informatie vindt u hier.

Is de aanvraag écht gratis en zonder verplichtingen ?

Ja, een aanvraag versturen is volkomen gratis en volkomen vrijblijvend. Ook na het ontvangen van offertes en documentatie bent u absoluut tot niets verplicht. Het is volstrekt uw eigen keuze of u wel of niet in zee gaat met een van de schildersbedrijven.

Maakt het echt uit om meerdere offertes aan te vragen ?

Ja, het kan u ettelijke honderden tot wel duizenden euro’s besparen indien u meerdere offertes aanvraagt en deze vergelijkt. Ook de Consumentenbond adviseert om meerdere offertes aan te vragen (minimaal 3, liefst meer) op basis van een onderzoek dat is verschenen in de Consumentengids van april 2015.

Lees hier verder over waarom offertes aanvragen.

Is er werkelijk een landelijke dekking ?

Ja, wij behandelen alle aanvragen vanuit geheel Nederland inclusief de Waddeneilanden. Wel kan het voorkomen dat in een bepaalde regio er onvoldoende vakschilders voorhanden zijn. In een dergelijk geval zullen voor die specifieke regio direct op zoek gaan naar goedkope en goede lokale en regionale vakschilders. Hiervan zullen wij u direct op de hoogte brengen.

Onderhoudsschilder gezocht ?

Onderhoudsschilder gezocht ?

Grote of kleine klussen, buiten- of binnenschilderwerk, onderhoud of nieuwbouw: het maakt niet uit wat uw voor werkzaamheden hebt: wij zoeken de geschikte partijen voor u er bij.

Ook kunt u bij veel schildersbedrijven zogenaamde schilderabonnementen afsluiten waarbij  voor een maandelijks bedrag periodiek schilderwerkzaamheden worden verricht.

Vraag nu goedkope schilderoffertes aan

Vul s.v.p. het formulier volledig in, klik op verzenden en ontvang offertes van goedkope schilders uit uw regio

Fors besparen op schilderskosten ? Vul dan het formulier in (1 minuut werk) en vraag volkomen

gratis en vrijblijvend offertes aan bij de goedkoopste schilders in uw eigen regio.

 

Betaalbare Vakschilders In Elke Regio In Nederland

Volledig gratis en vrijblijvend tarieven ontvangen van wel 5 goedkope schilders in uw eigen regio.

Heeft u schilderswerk?

 

Bent u zoek naar goede schilders om uw binnen- of buitenschilderwerk uit te voeren? Wilt u echter wel zeker weten dat u niet teveel geld kwijt bent? Dan bent u bij ons op het juiste (web)adres aangekomen!

 

Ruim 300 goedkope vakschilders door geheel Nederland

 

Met ruim 300 aangesloten vakschilders verspreid over geheel Nederland kunt u er zeker van zijn dat er meerdere goedkope schilders ook in uw regio aanwezig zijn.

 

Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor

 

Offertes aanvragen via goedkope-schilders.nl is volledig gratis en vrijblijvend. Met slechts 1 minuut werk bereikt u tot wel 6 schilders in uw eigen regio en ontvangt u snel offertes en informatie. Door goed te vergelijken kunt u tot wel 75% besparen op uw kosten voor schilderswerken besparen.

 

Totaalservice indien gewenst:

 

  • binnen- en buitenschilderwerk
  • zowel gewoon schilderwerk als spuitwerk
  • tevens voorbereidend en herstelwerkzaamheden houtwerk
  • advisering over kleuren en verfsoorten
  • noodzakelijke voorzieningen als steigers, ladders & verlichting

 

Permanente 6% btw regeling

 

Maak gebruik van de permanente 6% btw regeling voor woningen van 2 jaar of ouder. Zowel op arbeids- als materiaalkosten betaalt u slechts 6% btw in plaats van 21% btw.

 

Ook de Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen.

 

In de consumentengids van april 2015 wordt een onderzoek beschreven dat de consumentenbond onder de kosten van vakmensen heeft gehouden. En wat blijkt ? Sommige vakmensen vragen meer dan het viervoudige (!) dan andere per uur. Zo rekent de goedkoopste schilder € 16 per uur en de duurste € 47 per uur. Een verschil van maar liefst € 33.

 

Tarieven Goedkope Schilders