Kozijnen schilderen

Algemene informatie over het schilderen van kozijnen.

Kozijnen schilderen

Indien u geen kunststof kozijnen bezit dient u -alleen al uit onderhoudsoverwegingen – minimaal elke 5 jaar de kozijnen van een nieuwe verflaag te voorzien ter bescherming tegen weersinvloeden.

Niet elk kozijn van een woning zal op hetzelfde moment in dezelfde conditie verkeren: kozijnen die veel te lijden hebben onder Uv-straling of wind en regenvlagen zullen eerder aangetast zijn.

Bij controle is het daarom belangrijk om naar de kozijnen te kijken die het meeste te lijden hebben onder de weersomstandigheden.

Houten dakkapellen

Steiger en veiligheidsmaatregelen

Vanwege het hellende dak bestaat altijd een veel grotere kans op uitglijden of vallen. Het weghalen van dakpannen en daarin gaan staan of het gaan staan op een dakgoot is een oplossing die niet makkelijk werkt, maar ook risicovol is. Ook het werken vanaf de ladder is vaak moeizamer dan het werken vanaf een steiger. Valbeveiliging is dan ook een absolute must.

Men heeft de keuze tussen een steiger die vanaf de grond is opgebouwd of een steiger die aan (de nok van) het dak zelf is bevestigd. De keuze is afhankelijk van de daksoort en de hoogte van het dak alsmede de grondgesteldheid (niet overal kunnen steigers staan).

Steigerwerk dakkapel

Geen periodiek onderhoud ? Dan houtrot

Veelal besluiten bewoners om verfwerk uit te stellen, echter op het moment dat de beschermende verflaag verdwijnt zal het hout aangetast worden en in een latere fase hersteld moeten worden of zal zelfs het gehele kozijn vervangen moeten worden, wat een beduidend kostbare aangelegenheid is.

Ook voor eventuele verkoopbaarheid van een woning is het van belang dat het verfwerk in orde is.

Vraag nu goedkope schilderoffertes aan voor het verven van uw kozijnen.

Vul s.v.p. het formulier volledig in, klik op verzenden en ontvang offertes van goedkope schilders uit uw regio

Fors besparen op schilderskosten ? Vul dan het formulier in (1 minuut werk) en vraag volkomen

gratis en vrijblijvend offertes aan bij de goedkoopste schilders in uw eigen regio.

Betaalbare Vakschilders In Elke Regio In Nederland

Volledig gratis en vrijblijvend tarieven ontvangen van wel 5 goedkope schilders in uw eigen regio.

Heeft u schilderswerk?

Bent u zoek naar goede schilders om uw binnen- of buitenschilderwerk uit te voeren? Wilt u echter wel zeker weten dat u niet teveel geld kwijt bent? Dan bent u bij ons op het juiste (web)adres aangekomen!

Ruim 300 goedkope vakschilders door geheel Nederland

Met ruim 300 aangesloten vakschilders verspreid over geheel Nederland kunt u er zeker van zijn dat er meerdere goedkope schilders ook in uw regio aanwezig zijn.

Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor

Offertes aanvragen via goedkope-schilders.nl is volledig gratis en vrijblijvend. Met slechts 1 minuut werk bereikt u tot wel 6 schilders in uw eigen regio en ontvangt u snel offertes en informatie. Door goed te vergelijken kunt u tot wel 75% besparen op uw kosten voor schilderswerken besparen.

Totaalservice indien gewenst:

  • binnen- en buitenschilderwerk
  • zowel gewoon schilderwerk als spuitwerk
  • tevens voorbereidend en herstelwerkzaamheden houtwerk
  • advisering over kleuren en verfsoorten
  • noodzakelijke voorzieningen als steigers, ladders & verlichting

Permanente 6% btw regeling

Maak gebruik van de permanente 6% btw regeling voor woningen van 2 jaar of ouder. Zowel op arbeids- als materiaalkosten betaalt u slechts 6% btw in plaats van 21% btw.

Ook de Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen.

In de consumentengids van april 2015 wordt een onderzoek beschreven dat de consumentenbond onder de kosten van vakmensen heeft gehouden. En wat blijkt ? Sommige vakmensen vragen meer dan het viervoudige (!) dan andere per uur. Zo rekent de goedkoopste schilder € 16 per uur en de duurste € 47 per uur. Een verschil van maar liefst € 33.

Tarieven Goedkope Schilders