Privacy

Hier vindt u relevante informatie uw privacy op deze website

Inleiding

Indien u surft op het wereld wijde web en een website bezoekt dan dient een website te voldoen aan bepaalde eisen en wetten, zowel op Nederlands als op Europees niveau. Deze wetten hebben als primair doel uw privacy te beschermen. Op deze pagina lichten wij toe welke wetten van toepassing zijn op deze website en hoe wij (Treechicken BV) hieraan voldoen.

Inzake de wet bescherming persoonsgegevens (WBP)

In Nederland wordt de privacy van persoonlijke gegevens geregeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Hierin wordt geregeld onder welke voorwaarden persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Treechicken BV exploiteert en beheert de website www.vakmanvergelijken.nl en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een Iframe waarbij u rechtstreeks een offerte aanvraagt bij onze partner die deze offerte-aanvragen aanbiedt bij aangesloten bedrijven direct bij u in de regio. Uw persoonlijke gegevens worden niet door ons geregistreerd, maar komen direct bij onze partner terecht

Aanvragen van offertes

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij aangesloten partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. De offerteaanvragen worden door onze partner per email doorgestuurd naar aangesloten partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen.

Bescherming persoonsgegevens

Onze partner garandeert dat men heel zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaat. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden naast uiteraard de bedrijven waarbij u een offerte aanvraagt. Men heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen u een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die u achterlaat en de verwerking ervan.

Inzake gegevens en contactgegevens

Gebruikers van vakmanvergelijken.nl hebben het recht hun gegevens in te zien en zo nodig te laten corrigeren. Heeft u vragen en of opmerkingen over het privacy beleid? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Op 5 juni 2012 is de nieuwe Telecommunicatiewetgeving in werking getreden waarmee artikel 11.7a (hierna te noemen ‘cookiebepaling’) wordt geïmplementeerd.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken.

Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden.

Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden.

Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e- mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Goedkeuring
Goedkeuring

Goedkope-schilders.nl is een initiatief van Treechicken BV, specialist op het gebied van online informatieverstrekking en vergelijking. Wij werken samen met talloze grote en kleine partners om consumenten te ondersteunen in de keuzes voor – in dit geval – schildersbedrijven. Via deze website kunt u binnen 1 stap meerdere offertes aanvragen bij goedkope schilders direct in uw eigen regio. Na het versturen van het (gratis en vrijblijvende) formulier ontvangt u binnen enkele uren tot werkdagen offertes voor uw specifieke werkzaamheden. De aanbiedingen kunt u op uw gemak vergelijken. Deze service kost niets en u bent tot helemaal niets verplicht, maar kan u wel tot vele honderden euro’s besparen.

Vragen? Stuur ons een bericht

15 + 1 =

Vraag nu goedkope schilderoffertes aan voor het verven van uw woning

Vul s.v.p. het formulier volledig in, klik op verzenden en ontvang offertes van goedkope schilders uit uw regio

Fors besparen op schilderskosten ? Vul dan het formulier in (1 minuut werk) en vraag volkomen

gratis en vrijblijvend offertes aan bij de goedkoopste schilders in uw eigen regio.

Betaalbare Vakschilders In Elke Regio In Nederland

Volledig gratis en vrijblijvend tarieven ontvangen van wel 5 goedkope schilders in uw eigen regio.

Heeft u schilderswerk?

 

Bent u zoek naar goede schilders om uw binnen- of buitenschilderwerk uit te voeren? Wilt u echter wel zeker weten dat u niet teveel geld kwijt bent? Dan bent u bij ons op het juiste (web)adres aangekomen!

 

Ruim 300 goedkope vakschilders door geheel Nederland

 

Met ruim 300 aangesloten vakschilders verspreid over geheel Nederland kunt u er zeker van zijn dat er meerdere goedkope schilders ook in uw regio aanwezig zijn.

 

Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor

 

Offertes aanvragen via goedkope-schilders.nl is volledig gratis en vrijblijvend. Met slechts 1 minuut werk bereikt u tot wel 6 schilders in uw eigen regio en ontvangt u snel offertes en informatie. Door goed te vergelijken kunt u tot wel 75% besparen op uw kosten voor schilderswerken besparen.

 

Totaalservice indien gewenst:

 

  • binnen- en buitenschilderwerk
  • zowel gewoon schilderwerk als spuitwerk
  • tevens voorbereidend en herstelwerkzaamheden houtwerk
  • advisering over kleuren en verfsoorten
  • noodzakelijke voorzieningen als steigers, ladders & verlichting

 

Permanente 6% btw regeling

 

Maak gebruik van de permanente 6% btw regeling voor woningen van 2 jaar of ouder. Zowel op arbeids- als materiaalkosten betaalt u slechts 6% btw in plaats van 21% btw.

 

Ook de Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen.

 

In de consumentengids van april 2015 wordt een onderzoek beschreven dat de consumentenbond onder de kosten van vakmensen heeft gehouden. En wat blijkt ? Sommige vakmensen vragen meer dan het viervoudige (!) dan andere per uur. Zo rekent de goedkoopste schilder € 16 per uur en de duurste € 47 per uur. Een verschil van maar liefst € 33.

 

Tarieven Goedkope Schilders