Waarom offertes aanvragen ?

Waarom offertes aanvragen u veel geld kan besparen.

Binnenschilderwerk prijzen weten ?

Indien u van zins bent om een schilderbedrijf in te huren is het verstandig om niet zomaar opdracht te geven aan het eerste de beste schilderbedrijf dat u kunt vinden op het internet. Hoewel de meeste mensen wel weten dat de ene schilder minder geld zal rekenen dan de andere schilder voor dezelfde klus, doet men niet veel met die wetenschap. Consumenten hebben allerlei redenen om niet meerdere offertes aan te vragen voor een klus:

Redenen om niet meerdere offertes aan te vragen:

 • men heeft geen zin om allerlei schilders te zoeken en te benaderen
 • men heeft al een schilder die altijd het schilderwerk verzorgt
 • men vindt het moeilijk om tegen een schilder te zeggen dat er nog meer offertes aangevraagd zullen worden en dat de offerte wel scherp moet zijn.
 • men heeft haast om het werk uit te laten voeren
 • die ene offerte die men al heeft ziet er eigenlijk wel schappelijk uit én de schilder is ook nog eens een aardige vent.

U doet zichtzelf tekort

Allemaal redenen om niet of slechts 1 offerte aan te vragen. Echter u kunt zich goed voorstellen dat indien je 5 of 6 verschillende offertes van schilderbedrijven zou ontvangen en deze zou vergelijken dat de kans minimaal is dat ze allemaal hetzelfde bedrag zouden aangeven. Nee, de kans is veel groter dat er forse verschillen zijn tussen de aanbiedingen, niet alleen qua kosten, maar ook kwalitatief of bijvoorbeeld op het gebied van garantie.

Indien u niet meerdere offertes aanvraagt voor een klus doet u zich op meerdere gebieden tekort.

Wij maken het u gemakkelijk

Al het werk nemen wij u uit handen. U hoeft niet meer op te zoek te gaan naar meerdere schilders indien u dat niet wilt (mag natuurlijk altijd !)

In geheel Nederland hebben wij reeds honderden schilderbedrijven die maar wat graag een concurrerende aanbieding aan u willen doen. En indien we onverhoopt in een bepaalde regio nog onvoldoende schilders hebben dan gaan wij voor u op zoek.

Gratis & zonder verplichtingen voor u.

Het enige dat u moet doen is een eenmalige aanvraag via onderstaand formulier doen, waarbij u het schilderwerk omschrijft en wat gegevens doorgeeft zodat wij uw regio kunnen bepalen.

Probeer het: het kost niets en u zit nergens aan vast.

 

Onderhoudsschilder

Ook de Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen

In de consumentengids van april 2015 werd een onderzoek beschreven naar de kosten van vakmensen.
Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen

Consumentenbond adviseert: vraag minimaal 3 offertes aan

In de consumentengids van april 2015 wordt een onderzoek beschreven dat de consumentenbond onder de kosten van vakmensen heeft gehouden. En wat blijkt ? Sommige vakmensen vragen meer dan het viervoudige (!) dan andere per uur. Zo rekent de goedkoopste schilder € 16 per uur en de duurste € 47 per uur. Een verschil van maar liefst € 31.

Belangrijke conclusies en aanbevelingen van het onderzoek zijn:

 • vraag minstens drie, maar liefst meerdere offertes aan
 • laat de vaklieden langskomen voor een reële offerte
 • geef duidelijk aan wat u wilt (afmetingen, afwerking etc.)
 • check of het bedrag inclusief btw is

Eenvoudig geld besparen door internet

Internet heeft het zakendoen een stuk transparanter gemaakt: gemiddelde prijzen voor producten en diensten zijn veelal eenvoudig te achterhalen en elke kleine of grote onderneming kan via eigen websites de eigen pluspunten naar voren brengen.

Voorbeeldprojecten, referenties, certificeringen, het bedrijfspand etc. worden online gezet en geven een goed beeld van de onderneming.

De grote voordelen voor consumenten zijn dat men zich vanachter de computer eenvoudig kan oriënteren en dat met enkele muisklikken snel prijzen aangevraagd kunnen worden.

Vanwege die eenvoud en snelheid is het daarom mogelijk om meerdere offertes aan te vragen waardoor vergelijken makkelijker wordt.

Uit recent onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat dat de consument honderden euro’s kan opleveren.

Vanwege online reviews krijgt men ook een beeld van de kwaliteit van het bedrijf waardoor goedkoop niet langer duurkoop hoeft te zijn.

Vraag nu goedkope schilderoffertes aan voor uw schilderklussen

Vul s.v.p. het formulier volledig in, klik op verzenden en ontvang offertes van goedkope schilders uit uw regio

Fors besparen op schilderskosten ? Vul dan het formulier in (1 minuut werk) en vraag volkomen

gratis en vrijblijvend offertes aan bij de goedkoopste schilders in uw eigen regio.

Betaalbare Vakschilders In Elke Regio In Nederland

Volledig gratis en vrijblijvend tarieven ontvangen van wel 5 goedkope schilders in uw eigen regio.

Heeft u schilderswerk?

 

Bent u zoek naar goede schilders om uw binnen- of buitenschilderwerk uit te voeren? Wilt u echter wel zeker weten dat u niet teveel geld kwijt bent? Dan bent u bij ons op het juiste (web)adres aangekomen!

 

Ruim 300 goedkope vakschilders door geheel Nederland

 

Met ruim 300 aangesloten vakschilders verspreid over geheel Nederland kunt u er zeker van zijn dat er meerdere goedkope schilders ook in uw regio aanwezig zijn.

 

Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor

 

Offertes aanvragen via goedkope-schilders.nl is volledig gratis en vrijblijvend. Met slechts 1 minuut werk bereikt u tot wel 6 schilders in uw eigen regio en ontvangt u snel offertes en informatie. Door goed te vergelijken kunt u tot wel 75% besparen op uw kosten voor schilderswerken besparen.

 

Totaalservice indien gewenst:

 

 • binnen- en buitenschilderwerk
 • zowel gewoon schilderwerk als spuitwerk
 • tevens voorbereidend en herstelwerkzaamheden houtwerk
 • advisering over kleuren en verfsoorten
 • noodzakelijke voorzieningen als steigers, ladders & verlichting

 

Permanente 6% btw regeling

 

Maak gebruik van de permanente 6% btw regeling voor woningen van 2 jaar of ouder. Zowel op arbeids- als materiaalkosten betaalt u slechts 6% btw in plaats van 21% btw.

 

Ook de Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen.

 

In de consumentengids van april 2015 wordt een onderzoek beschreven dat de consumentenbond onder de kosten van vakmensen heeft gehouden. En wat blijkt ? Sommige vakmensen vragen meer dan het viervoudige (!) dan andere per uur. Zo rekent de goedkoopste schilder € 16 per uur en de duurste € 47 per uur. Een verschil van maar liefst € 33.

 

Tarieven Goedkope Schilders