Wie zijn wij ?

Goedkope-schilders.nl is een initiatief van Treechicken BV, specialist op het gebied van online informatieverstrekking en vergelijking.

Wie zijn wij ?

Goedkope-schilders.nl is een initiatief van Treechicken BV, specialist op het gebied van online informatieverstrekking en vergelijking. Wij werken samen met talloze grote en kleine partners om consumenten te ondersteunen in de keuzes voor – in dit geval – schildersbedrijven. Via deze website kunt u binnen 1 stap meerdere offertes aanvragen bij goedkope schilders direct in uw eigen regio. Na het versturen van het (gratis en vrijblijvende) formulier ontvangt u binnen enkele uren tot werkdagen offertes voor uw specifieke werkzaamheden. De aanbiedingen kunt u op uw gemak vergelijken. Deze service kost niets en u bent tot helemaal niets verplicht, maar kan u wel tot vele honderden euro’s besparen op uw kosten schilderwerk woning.

Treechicken

Gegevens:

Treechicken BV

Aston Martinlaan 56c

3261 NB Oud-Beijerland

KvK-nr 51797917

BTW nr NL850176165B01

Wat doen wij ?

Veel consumenten zijn nieuwsgierig naar de kosten van het schilderen van (een deel van ) de eigen woning of bedrijfspand. Op internet zijn er websites te vinden met richtprijzen. Echter wil men 100% zeker de kosten weten dan zal men een offerte op maat aan moeten vragen bij een schildersbedrijf. Echter wist u dat uit recent onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat er grote verschillen bestaan tussen de uurtarieven die schilders hanteren ?

Sommige schilders zijn tot wel 3(!) keer zo duur als anderen, wat op een klus van enkele dagen een fors verschil kan maken.

Het is daarom verstandig om offertes aan te vragen bij verschillende schildersbedrijven in de eigen regio. Door deze tarieven te vergelijken weet men zeker dat men niet teveel gaat betalen.

Treechicken is een bedrijf dat voor tientallen branches websites heeft ontwikkeld waarbij bezoekers eenvoudig in slechts 1 stap bij verschillende lokale en regionale bedrijven een vrijblijvende en gratis offerte aan kunnen vragen.

Hierdoor bespaart de consument kostbare tijd en kan zich goed oriënteren en weloverwogen keuzes maken.

Vraag nu goedkope schilderoffertes aan voor het verven van uw woning

Vul s.v.p. het formulier volledig in, klik op verzenden en ontvang offertes van goedkope schilders uit uw regio

Fors besparen op schilderskosten ? Vul dan het formulier in (1 minuut werk) en vraag volkomen

gratis en vrijblijvend offertes aan bij de goedkoopste schilders in uw eigen regio.

Betaalbare Vakschilders In Elke Regio In Nederland

Volledig gratis en vrijblijvend tarieven ontvangen van wel 5 goedkope schilders in uw eigen regio.

Heeft u schilderswerk?

 

Bent u zoek naar goede schilders om uw binnen- of buitenschilderwerk uit te voeren? Wilt u echter wel zeker weten dat u niet teveel geld kwijt bent? Dan bent u bij ons op het juiste (web)adres aangekomen!

 

Ruim 300 goedkope vakschilders door geheel Nederland

 

Met ruim 300 aangesloten vakschilders verspreid over geheel Nederland kunt u er zeker van zijn dat er meerdere goedkope schilders ook in uw regio aanwezig zijn.

 

Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor

 

Offertes aanvragen via goedkope-schilders.nl is volledig gratis en vrijblijvend. Met slechts 1 minuut werk bereikt u tot wel 6 schilders in uw eigen regio en ontvangt u snel offertes en informatie. Door goed te vergelijken kunt u tot wel 75% besparen op uw kosten voor schilderswerken besparen.

 

Totaalservice indien gewenst:

 

  • binnen- en buitenschilderwerk
  • zowel gewoon schilderwerk als spuitwerk
  • tevens voorbereidend en herstelwerkzaamheden houtwerk
  • advisering over kleuren en verfsoorten
  • noodzakelijke voorzieningen als steigers, ladders & verlichting

 

Permanente 6% btw regeling

 

Maak gebruik van de permanente 6% btw regeling voor woningen van 2 jaar of ouder. Zowel op arbeids- als materiaalkosten betaalt u slechts 6% btw in plaats van 21% btw.

 

Ook de Consumentenbond adviseert meerdere offertes aan te vragen.

 

In de consumentengids van april 2015 wordt een onderzoek beschreven dat de consumentenbond onder de kosten van vakmensen heeft gehouden. En wat blijkt ? Sommige vakmensen vragen meer dan het viervoudige (!) dan andere per uur. Zo rekent de goedkoopste schilder € 16 per uur en de duurste € 47 per uur. Een verschil van maar liefst € 33.

 

Tarieven Goedkope Schilders